Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij in Dordrecht

Details over dit uitje

Houdt u van wijn en wilt u wel eens genieten van een eersteklas wijnproeverij? Bij Dordt Events beschikken wij over professionele wijnkenners en vinologen die u op een speciale manier laten kijken, proeven en ruiken. U kunt bij Dordt Events dan ook terecht voor onvergetelijke en tongstrelende wijnen afkomstig uit de hele wereld. Dit wordt genieten!!

U proeft tijdens deze wijnproeverij van Dordt Events verschillende druivensoorten waarbij u tegelijkertijd uitgebreide uitleg krijgt over de oorsprong en de productie. Waar komt deze wijn vandaan, om welk wijnhuis gaat het en heel belangrijk; waar kunt u het kopen?
Dit zal een combinatie zijn van rood, wit, mousserend en roséwijnen. Geniet van dit heerlijke groepsarrangement met vrienden en familie en ontdek hele speciale wijnen waar u nog jaren aan verslingerd bent.

Deze wijnproeverij zal plaats vinden in een unieke wijnbar in combinatie met een wijnwinkel. De locatie is gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht.

Inclusief:
  • 7 verschillende wijnsoorten
  • Enthousiaste begeleiding van een sommelier
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Op locatie

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

In overleg is de wijnproeverij uit te breiden naar een hoger niveau aan wijnen voor €10,- p.p. excl. BTW.

Ook is de wijnproeverij uit re breiden met meerdere wijnen en lekkere hapjes. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan