Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Cupcakes maken in Dordrecht

Details over dit uitje

Reserveer bij Dordrecht Events hét cupcakefestijn voor echte koekenbakkers en doe mee aan de workshop Cupcakes Maken in het centrum van Dordrecht en maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje iets bijzonder smakelijks!

Jullie maken tijdens deze workshop vier verschillende lekkere gebakjes en versieren deze met fondant en marsepein. Creatief cupcakes versieren, daar draait het bij deze gezellige workshop allemaal om. We maken een simpel roosje en we vouwen een cornetje en spuiten glazuur over al dit moois!

Jullie leren marsepein en fondant bewerken (de substantie die in de vorm van een soort deeg vaak gebruikt wordt voor de vulling van bonbons, maar ook prima geschikt is voor de voltooiing van cupcakes), jullie decoreren de prachtigste gebakjes en jullie begeleider, oh captain my ‘cupcakecaptain’, kijkt likkebaardend toe! Pats… weg met die graaiende vingers!

Natuurlijk mogen jullie er ook even eentje proeven om de smaak te pakken te krijgen. Dat wordt smullen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Cupcake vormpjes en finishes
  • Koffie en thee
  • Gezellige locatie hartje Dordrecht
  • Te boek op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan