Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Djembé in Dordrecht

Details over dit uitje

Tijdens de Djembé Workshop van Dordt Events geniet u van muzikale klanken en waant u zich voor een moment op de savanne van het Afrikaanse continent. Deze percussie leidt altijd tot een prikkelend en opzwepend ritme!

Reserveer dit gezellige groepsuitje met familie of collega's of maak van je vrijgezellenfeestje een waanzinnig trommelfestijn. Het is bovendien een geweldige manier om ook even stoom af te blazen.

Afrikaanse stammen gebruikte de Djembé als een traditioneel communicatiemiddel. Het is een grote uitgeholde boomstam met een geitenvel eroverheen gespannen. Maar hoe moet je hier nou mee communiceren? Het leren trommelen kost natuurlijk wel enige tijd, maar onze professionele trommelaar staat klaar voor iedereen om het beste in elke drummer naar boven te halen!

Jullie leren in ongeveer anderhalf uur tijd hoe je gezamenlijk tot een ritmisch hoogtepunt komt, een klankenvariant waar ze in Afrika nog van zullen opkijken. Veel plezier tijdens deze Djembé workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Djembés
  • Gezellige locatie
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
15 - 24 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
25 - 34 personen € 24,00 p.p. excl. BTW
35 - > personen € 22,00 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan