Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat? in Dordrecht

Details over dit uitje

Een avontuurlijke uitje willen organiseren in Dordrecht? Wie is de Rat in hartje Dordrecht heeft het nog leuker gemaakt met vele uitdagende spelopdrachten!

Uw gezelschap zal een hele hechte band krijgen tijdens deze fantastische City Game in Dordrecht. Maar Wie is de Rat nou eigenlijk en wie probeert alles te saboteren? Let goed op en probeer er achter te komen wie de Rat in jullie team is.

Het spel wordt gespeeld in het centrum van Dordrecht, een prachtige stad, omringt door historische monumenten. Ga op avontuur in hartje Dordrecht en maak van jullie uitje een speciale belevenis!

Bij de Wie is de Rat is teambuilding en groepsspirit zeker meegenomen. Het is een kwestie van creativiteit en motivatie om dit spel als team tot een goed einde te brengen. Het team dat alle opdrachten compleet binnen de tijd weet uit te voeren en daarnaast ook nog de Rat weet te identificeren, gaat er vandoor met de felbegeerde hoofdprijs

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 NU € 24,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 25,50 NU € 22,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 22,50 NU € 19,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan