Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Komische Portretten tekenen in Dordrecht

Details over dit uitje

Cartoonist worden bij een bekend nieuwsblad of tijdschrift? De workshop Komische Portretten Tekenen van Dordrecht Events helpt u alvast aardig op weg! Deze workshop is natuurlijk ook dé manier om uw vrienden of partner creatief af te beelden, de ideale workshop om origineel voor de dag te komen. Het voordeel van deze creatieve workshop is dat het model in levende lijve aanwezig is en het aardige is ook dat jullie elkaar kunnen gaan tekenen!

Deze workshop wordt uiteraard gedaan onder vakkundige begeleiding van een professionele kunstenaar die u ook veel achtergrondinformatie weet te verschaffen over het ontstaan van deze lachopwekkende kunstvorm. Bij het tekenen van een Komisch Potret gaat het voornamelijk om het herkennen van de strakke lijnen in iemands gezicht of lichaam en deze op papier weten te zetten.

Humor komt uiteraard ook terug bij het tekenen van een Komisch Portret, u weet een flinke neus of een opvallende wenkblauw nog beter tot zijn recht te laten komen. Aan de hand van een stappenplan komt de echte kunstenaar in u naar boven!

Na het tekenen van de Komische Portretten komt u al snel tot een eindresultaat waardoor uw lachspieren goed getraind worden. Of u daadwerkelijk talent heeft zal tijdens de workshop naar voren komen maar één ding is zeker; na deze oefening kunt u wel de mooiste tekeningen maken van al uw vrienden of familieleden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door professionele tekenaar
  • Locatie in het centrum van Dordrecht
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Prijs:

10 – 24 personen € 29,50 p.p. excl. BTW

25 – > personen € 26,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan