Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Diner in Dordrecht

Details over dit uitje

Zin in een actief groepsuitje in Dordrecht, maar ook lekker kunnen dineren? Dan heeft Dordt Events voor u hèt ideale arrangement! Wat dacht u van een heerlijk 3-gangen diner, in drie verschillende restaurants? Tussendoor verplaatst u zich via een fraaie fietsroute met professionele gids door de stad Dordrecht. De perfecte combinatie van actief bewegen en culinaire verrassingen.

U komt langs historische plekken, bekende straatjes en de mooiste monumenten met een professionele gids, die Dordrecht van A tot Z kent. Af en toe stappen we weer af voor een ander overheerlijk gerecht in een gezellig restaurant van Dordrecht. U leert zo de lokale horeca goed kennen. Schroom niet om optimaal te genieten van jullie gerecht, want de calorieën vliegen er tijdens de fietstour snel weer af.

Zo'n gids is handig meegenomen, dat maakt al die bezienswaardigheden in deze stad een stuk boeiender. Geniet van de culinaire verrassingen in elk restaurant en bekijk Dordrecht met vrienden of familie.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 uur Voorgerecht
19.00 - 19.15 uur Fietsen ophalen
19.15 - 20.00 uur Fietstocht deel 1
20.00 - 21.00 uur Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 uur Fietstocht deel 2
21.45 - 22.00 uur Fietsen terug brengen
22.00 - 22.30 uur Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 66,50 p.p. excl. BTW

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor dit arrangement!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan