6.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 115 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Candyman in Dordrecht

Een vrijgezellenfeestje in Dordrecht feestelijk en avontuurlijk in de steigers zetten? Ga op avontuur met Dorts Events met The Candyman SUPERSTER en beleef dit hilarische spel in Dordrecht. Durven jullie het aan?

De vrijgezel moet natuurlijk wel alle opdrachten uitvoeren. De taak is dan aan jullie complete gezelschap om dit ervoor te zorgen. Dit levert natuurlijk de meest lachwekkende momenten op. De vrijgezel moet natuurlijk duidelijk aanwezig zijn voor omstanders, daar zal het felgekleurde pak ook zeker voor zorgen!

Gehuld in het anonieme 'Candyman-pak' gaat de Candyman de meest ludieke opdrachten en uitdagingen aan samen met zijn team. De Candyman is altijd goed gehumeurd! Jullie zullen gegarandeerd over de grond rollen van het lachen!
Beleef de leukste momenten met de Candyman of Candygirl. De Candyman houdt van poseren, knuffelen, dansen, drinken en natuurlijk feesten. Alle vriendinnen en vrienden doen natuurlijk ook gezellig mee. De Candyman is het ultieme vrijgezellenfeest in de binnenstad van Dordrecht.

Deze momenten mogen we natuurlijk niet missen en wordt alles met de camera vastgelegd. De filmpjes worden na afloop toegestuurd, zodat deze hilarische momenten keer op keer herbeleefd kunnen worden!

Na afloop komen jullie even lekker bij in een gezellig restaurant en gaan jullie samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Achteraf alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 24,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

'Candyman meets Candygirl'

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs trekken beide partners een Candyman en/of Candygirl aan en zullen ze met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegen het lijf lopen. De ‘Candyman Battle’ zal Dordrecht op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan