Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Dordrecht

Details over dit uitje

Een vrijgezellenfeestje in Dordrecht feestelijk en avontuurlijk in de steigers zetten? Ga op avontuur met Dorts Events met The Candyman SUPERSTER en beleef dit hilarische spel in Dordrecht. Durven jullie het aan?

De vrijgezel moet natuurlijk wel alle opdrachten uitvoeren. De taak is dan aan jullie complete gezelschap om dit ervoor te zorgen. Dit levert natuurlijk de meest lachwekkende momenten op. De vrijgezel moet natuurlijk duidelijk aanwezig zijn voor omstanders, daar zal het felgekleurde pak ook zeker voor zorgen!

Gehuld in het anonieme 'Candyman-pak' gaat de Candyman de meest ludieke opdrachten en uitdagingen aan samen met zijn team. De Candyman is altijd goed gehumeurd! Jullie zullen gegarandeerd over de grond rollen van het lachen!
Beleef de leukste momenten met de Candyman of Candygirl. De Candyman houdt van poseren, knuffelen, dansen, drinken en natuurlijk feesten. Alle vriendinnen en vrienden doen natuurlijk ook gezellig mee. De Candyman is het ultieme vrijgezellenfeest in de binnenstad van Dordrecht.

Deze momenten mogen we natuurlijk niet missen en wordt alles met de camera vastgelegd. De filmpjes worden na afloop toegestuurd, zodat deze hilarische momenten keer op keer herbeleefd kunnen worden!

Na afloop komen jullie even lekker bij in een gezellig restaurant en gaan jullie samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Achteraf alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 24,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

'Candyman meets Candygirl'

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs trekken beide partners een Candyman en/of Candygirl aan en zullen ze met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegen het lijf lopen. De ‘Candyman Battle’ zal Dordrecht op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan