Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cognac Proeverij in Dordrecht

Details over dit uitje

Alles over de verschillende soorten cognac leert u tijdens de gezellige cognac proeverij van Dordt Events zodat u tenminste voortaan weet wat u drinkt! Waar komt Cognac eigenlijk vandaan en hoe wordt het gemaakt? Maak van uw groepsuitje in Dordrecht een ontdekkingsreis door de wonderlijke wereld van de cognac.

Cognac komt uiteraard uit de streek rond die Franse stad met dezelfde naam. De Franse streek Cognac bestaat uit de gewesten Charente en Charente-Maritime. En dan begint het pas, want niet alle cognac bestaat uit hetzelfde percentage alcohol en niet elke cognac komt uit Cognac…

Tijdens de cognac proeverij in het centrum van Dordrecht proeft uw gezelschap ongeveer 7 verschillende soorten cognac. Deze proeverij wordt uiteraard begeleid door een professionele cognac connaisseur die uw gezelschap van passende informatie voorziet.

Het etiket van een fles cognac bevat niet alleen informatie over het huis dat het produceert, maar ook de tijd dat het distillaat gerijpt is, wist u dat? Het kopen van een fles cognac zal na deze proeverij nooit meer hetzelfde zijn. Deelnemen aan deze tongstrelende rondleiding door de bijzondere wereld van cognac maakt u binnen mum van tijd een cognacexpert avant la lettre!

Perfect geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of als feestelijke bijdrage aan uw vrijgezellenfeest!

Inclusief:
  • Professionele cognacexpert
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

– Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan