Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Een crazy bedrijfsuitje of groepsuitje, uniek in zijn soort. Nog op zoek naar een waanzinnig gezellige activiteit in de binnenstad van Dordrecht? Tijdens de Crazy Lunch gaan jullie als groep uitdagende, verrassende, melige en hilarische opdrachten uitvoeren in de binnenstad van Dordrecht. Tussen de opdrachten door kunnen jullie genieten van een 3-gangen lunch bij 3 verschillende restaurants. Welkom bij de Crazy Lunch van Dordt Events!

Het voltallige gezelschap komt op de door jullie gewenste datum in drie verschillende restaurants bij elkaar. Na ieder gerecht neemt onze begeleider jullie weer mee en staan er weer een aantal ludieke opdrachten klaar voor jullie. Wat zal de volgende opdracht zijn? Bij een volslagen onbekende op de koffie gaan of wat centen verdienen als straatmuzikant? Wie weet!

We houden uiteraard de opdrachten wel beschaafd, maar met een lekkere crazy twist. Het moet uiteindelijk een beetje gek zijn toch? Net even buiten de gebaande paden, een beetje avontuur dus... De uitgevoerde opdrachten worden allemaal op de videocamera vastgelegd en worden na afloop van het evenement door ons toegestuurd wanneer de wens hiernaar uitgaat.

Tijdens de laatste gang in het laatste restaurant, wordt er een prijsuitreiking door onze begeleider verzorgd. Wie van jullie is echt uit z’n dak gegaan?Welk team heeft de opdrachten het best uitgevoerd en gaat naar huis met de hoofdprijs? Reserveer de Crazy Lunch Dordrecht en breng jullie vrijgezellenfeest, verjaardag of personeelsuitje echt tot leven! Vergeet niet om veel te lachen maar geloof ons, dat gaat geheel vanzelf....

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Achteraf de beelden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen 44,50 p.p. excl. BTW

Crazy Tip voor echte feestneuzen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen tijdens jullie Crazy Lunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan