Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Een crazy bedrijfsuitje of groepsuitje, uniek in zijn soort. Nog op zoek naar een waanzinnige gezellige activiteit in de binnenstad van Dordrecht? Tijdens de Crazy Lunch gaan jullie als groep uitdagende, verrassende, melige en hilarische opdrachten uitvoeren in de binnenstad van Dordrecht. Tussendoor ook nog lekker eten. Welkom bij de Crazy Lunch van Dordt Events!

Het voltallige gezelschap komt op de door jullie gewenste datum in drie verschillende restaurants bij elkaar. Na ieder gerecht neemt onze begeleider jullie weer mee en staat er weer een aantal ludieke opdrachten klaar voor jullie. Wat zal de volgende opdracht zijn? Bij een volslagen onbekende op de koffie gaan of wat centen verdienen als straatmuzikant.

We houden uiteraard de opdrachten wel beschaafd, maar met een lekkere crazy twist. Het moet eindstand een beetje gek zijn toch? Net even buiten de gebaande paden, een beetje avontuur dus... De uitgevoerde opdrachten worden allemaal op de videocamera vastgesteld en sturen wij de gemaakte beelden na het evenement digitaal naar jullie toe.

Tijdens het laatste gang in het laatste restaurant, wordt er een prijsuitreiking door onze begeleider gehouden. Welke ‘Craziest’ team van vandaag verdient de hoofdprijs? Wie van jullie is echt uit z’n dak gegaan? Reserveer de Crazy Lunch Dordrecht en breng jullie vrijgezellenfeest, verjaardag of personeelsuitje echt tot leven! Vergeet niet om veel te lachen maar geloof ons, dat gaat geheel vanzelf....

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Achteraf de beelden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen 44,50 p.p. excl. BTW

Crazy Tip voor echte feestneuzen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen tijdens jullie Crazy Lunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan