Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Dinner Game in Dordrecht

Details over dit uitje

De Crime City Dinner Game van Dordt Events: een hypermodern, virtueel spel in Dordrecht met GPS, zeg maar gerust een avontuurlijke City Thriller gecombineerd met een 3-gangen diner, waarbij u keuze heeft uit drie verschillende restaurants.

Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! In plaats van dit misdaadspel kunt u ook kiezen voor de Empire City Dinner Game. Bent u er klaar voor?

Hoe werkt het spel Crime City? Het doel van deze game is simpel. Probeer zoveel mogelijk buit te verzamelen. Samen met uw handlangers terroriseert u het stadscentrum van Dordrecht. Verzamel wapens, kraak kluizen en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende? U heeft uiteraard niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Dit is de ideale combinatie van spel en ontspanning. Wij zorgen er uiteraard voor dat u niet met een lege maag naar huis gaat.Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een heerlijk hoofdgerecht. De begeleider sluit de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crime City Dinner Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crime City Dinner Game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:

12 - 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

20 - > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan