Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz in Dordrecht

Details over dit uitje

Een groepsuitje of bedrijfsuitje met een sportief tintje willen organiseren? Wat weet u allemaal over verschillende bekende Nederlandse sporters? In het centrum van Dordrecht op een gezellige locatie speelt u altijd de gezellige en verrassende Grote Sportquiz van Dordt Events.

Om de sfeer helemaal fantastisch te maken worden er een aantal elementen van ‘Ik Hou van Holland’ toegevoegd aan de quiz.

Jullie gaan de strijd met elkaar aan in verschillende groepen. Er komen voornamelijk Nederlandse Sporters en de bijbehorende sportprestaties aan bod. Kan jij je nog herinneren wanneer de laatste Elfstedentocht was en wie won deze? Welke atleet won de meeste gouden medailles op de Olympische spelen?

Om de avond in opperbeste sfeer te laten verlopen, hebben we ook andere quizonderdelen voor u bedacht. Uiteindelijk zal het beste team onderling de strijd aangaan om de felbegeerde hoofdprijs te veroveren. Wie mag zichzelf aan het eind van de avond dé sportkenner van het gezelschap noemen!?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Locatie in het centrum van Dordrecht
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 – 19 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
20 – 39 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
40 – > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan