Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik hou van Holland Quiz in Dordrecht

Details over dit uitje

Wie kent het niet? De Ik hou van Holland quiz van Dordt Events. Wij bouwen uw feestje om in een super gezellige quizruimte die net als het gelijknamige Tv-programma bol staat van de meligheid, schaterende lachsalvo's en grappige vragen over bekende Nederlandse artiesten en BN-ers. De quiz bestaat uit verschillende speelrondes.

In verschillende teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Met als doel om als nummer één te eindigen. De teams spelen de verschillende rondes onder leiding van onze quizmaster die alles in goede banen zal leiden. Er worden vragen gesteld over bekende Nederlanders, hun vrouw of misschien wel de geheime minnares. Uw kennis wordt ook getest over de Hollandse Hits en kaskrakers brengen afwisseling en gezelligheid.

De quiz gaat natuurlijk niet alleen over muziek. Uw taalkundige vaardigheden en uw algemene kennis over Nederland komen uitvoerig aan bod.

Het spel wordt gespeeld in een gezellige aangeklede ruimte in Dordrecht. Kwestie van genieten, polonaise en omhelzingen!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Dordrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan