Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Dordrecht

Details over dit uitje

Dordrecht ontdekken en genieten van culinaire hoogstandjes uit de Dordtse keuken? Dordt Events heeft voor deze gezellige combinatie een origineel arrangement bedacht. Om de avond te beginnen, beginnen jullie met een heerlijke 3-gangen diner in een restaurant naar keuze.

Wanneer iedereen zijn bordje leeg heeft gegeten, komt onze gids jullie ophalen bij het
restaurant. Vervolgens om de avond af te sluiten met een gezellige stadswandeling door Dordrecht.

18.00 - 20.30 Diner

U start de avond met een overheerlijk 3-gangen diner in een gezellig restaurantje in Dordrecht. U kunt uiteraard zelf uw voorkeur voor een restaurant aangeven. Na het afloop van het diner neemt onze verbaal begaafde stadsgids jullie op sleeptouw om de verschillende bezienswaardigheden van Dordrecht van boeiende anekdotes te voorzien.

20.30 - 22.30 Citytour

Onze professionele gids weet alle markante plekken van onze prachtige Sleutelstad Dordrecht zo te vinden. Er valt zoveel te vertellen over de historie en cultuur in deze stad. U krijgt allerlei fraaie anekdotes te horen en de fraai verlichte straatjes en steegjes van de stad.

Inclusief:
  • 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 43,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 41,00 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Dordrecht with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Dordrecht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan