Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Dinner Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Beleef deze spannende virtuele game met je collega’s of vrienden en geniet tussendoor van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Escape City Game van Dordt Events, hét uitje in de openlucht voor ‘investigators’ die er niet vies van zijn om hun hersenen even flink te laten kraken!

Jullie gaan de strijd met elkaar aan in kleine teams. Bij dit interactieve, spannende, virtuele spel is het aan u de taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen voordat de tijd voorbij is.

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning. Wij zorgen er uiteraard voor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. U kunt ondertussen al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. De avond sluiten wij af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer? In het laatste restaurant van vanavond wordt een mooie prijs overhandigd aan de echte speurneuzen! Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 -19.00 Voorgerecht
19.00 -20.00 Escape City Tablet Game deel 1
20.00 -21.00 Hoofdgerecht
21.00 -22.00 Escape City Tablet Game deel 2
22.00 -22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Dordrecht Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan