Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Brunch in Dordrecht

Details over dit uitje

U gaat vandaag gezellig door de stad wandelen, genieten van heerlijke gerechten en kiekjes maken in de mooie binnenstad van Dordrecht. Welkom bij de gezellige Get the Picture Brunch van Dordt Events!

De lekkerste gerechten van de beste restaurants op de kaart, de meest pittoreske route door Dordrecht. Beter kan het bijna niet.

Uw gezelschap wordt in teams van maximaal 8 personen ingedeeld tijdens de fotospeurtocht. De verschillende teams gaan gewapend met een camera kris kras door het centrum van Dordrecht om de opdrachten te vervullen. Uiteraard verwachten wij geen telegraafjournalistiek, maar een foto met een bekende Nederlander levert misschien wel bonuspunten op!

U wordt wel op tijd verwacht bij het volgende gerecht, dus wees op tijd. Die heerlijke culinaire hoogstandjes uit Dordrecht wilt u echt niet missen. Onze begeleider zorgt voor een officiële prijsuitreiking aan het einde van de middag. Wie wint de hoofdprijs? U mag het zeggen...

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide 3 gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf alle foto's digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan