Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gin Tonic Proeverij in Dordrecht

Details over dit uitje

De laatste tijd zijn de Gin- Tonic mixdrankjes wel erg populair geworden. Maar wil je nou eens echt weten wat er precies in zit en hoe je ze het beste zelf kan maken? De Gin- Tonic proeverij van Dordt Events is dé manier om alles over dit bijzondere mix drankje te weten te komen. Onder begeleiding van onze echte professionele bartenders ga je op zoek naar diverse mixverhoudingen en varianten. Een echt Gin - Tonic avontuur. Een beetje tipsy vraag je je af welke jeneverbessen precies waarin zitten…..

Jullie worden hartelijk ontvangen op een gezellige locatie in hartje Dordrecht. We beginnen uiteraard met wat uitleg over de twee dranken die in een bepaalde verhouding moeten worden gemixt. In de achttiende eeuw werd Gin-Tonic al geïntroduceerd door het leger van de Britse Oost-Indië Compagnie. De in Tonic aanwezig stof Kinine was zelfs een bewezen antistof tegen Malaria. Tot zover de achtergrond, nu nog een paar Gin & Tonic’s achteroverslaan om de smaak echt tot je door te laten dringen. Ja, lekker, doe nog maar zo’n creatieve mix!!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Proeverij van diverse gin-tonic’s
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan