Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Dordrecht

Details over dit uitje

Voor groepen van 50 personen of meer heeft Dordrecht Events een uniek een concept bedacht: het speciale 'Grote Groepen Arrangement', bestaande uit een aantal gezellige onderdelen; een rondleiding, een avontuurlijk spel en een lekkere lunch of diner. Een compleet verzorgd dagje uit in Dordrecht voor de wat grotere gezelschappen dus.

Of u nu op zoek bent naar een speciaal bedrijfsuitje of een dagje weg wilt met de familie, bij ons kunt u altijd terecht met grote groepen in de mooiste historische stad van Nederland!

09.30 - 10.30 Ontvangst

In een restaurant in het hartje van Dordrecht, wordt uw gezelschap ontvangen met een kop koffie en een lekker stukje gebak. Zodra iedereen is gearriveerd en de zoete en zijn genuttigd, beginnen we met een unieke culturele rondleiding en stadswandeling door Dordrecht.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Dordrecht Events worden altijd vergezeld van de beste gidsen, mensen die de stad op hun duimpje kennen en die door hun manier van vertellen de historie van de stad blootleggen.

Maak uw keuze uit diverse rondleidingen zoals:

- Algemene historische rondleiding door Dordrecht

- Hofjestour door Dordrecht


Daarnaast kunt u natuurlijk ook een combinatie maken van bovengenoemde thema's of aangeven waar uw interesses liggen!

12.30 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding is het tijd om te genieten van een compleet verzorgde lunch op een door u gekozen locatie in het centrum van Dordrecht. Een luxe lunch of een heerlijke koffietafel? Het is allemaal mogelijk.

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch gaat uw gezelschap een uitdagend spel in teams tegen elkaar spelen. Er is keuze uit diverse spelprogramma's en city games:

- Get The Picture fotospeurtocht

- Crazy 88

- Wie is de Rat

- Flikken

Alle spelprogramma's staan onder leiding van onze professionele medewerkers. Staat uw gewenste spel hier niet tussen maar heeft u wel op onze site een toepasselijk avontuur zien staan? Neem contact op met onze medewerkers voor een spelprogramma op maat!

17.00 - 20.00 Diner

Na afloop van het spelprogramma schuift uw voltallige gezelschap aan in een gezellig restaurant in het centrum van de stad om te genieten van een uitgebreid 3-gangen diner.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gidsen (met jarenlange ervaring, uitstekende vertelkunst)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking en 1 consumptie per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Heerlijk 3-gangen diner of buffet
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk dagarrangement wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan