8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Arrangement in Dordrecht

Voor groepen van 50 personen of meer heeft Dordrecht Events een uniek een concept bedacht: het speciale 'Grote Groepen Arrangement', bestaande uit een aantal gezellige onderdelen; een rondleiding, een avontuurlijk spel en een lekkere lunch of diner. Een compleet verzorgd dagje uit in Dordrecht voor de wat grotere gezelschappen dus.

Of u nu op zoek bent naar een speciaal bedrijfsuitje of een dagje weg wilt met de familie, bij ons kunt u altijd terecht met grote groepen in de mooiste historische stad van Nederland!

09.30 - 10.30 Ontvangst

In een restaurant in het hartje van Dordrecht, wordt uw gezelschap ontvangen met een kop koffie en een lekker stukje gebak. Zodra iedereen is gearriveerd en de zoete en zijn genuttigd, beginnen we met een unieke culturele rondleiding en stadswandeling door Dordrecht.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Dordrecht Events worden altijd vergezeld van de beste gidsen, mensen die de stad op hun duimpje kennen en die door hun manier van vertellen de historie van de stad blootleggen.

Maak uw keuze uit diverse rondleidingen zoals:

- Algemene historische rondleiding door Dordrecht

- Hofjestour door Dordrecht


Daarnaast kunt u natuurlijk ook een combinatie maken van bovengenoemde thema's of aangeven waar uw interesses liggen!

12.30 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding is het tijd om te genieten van een compleet verzorgde lunch op een door u gekozen locatie in het centrum van Dordrecht. Een luxe lunch of een heerlijke koffietafel? Het is allemaal mogelijk.

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch gaat uw gezelschap een uitdagend spel in teams tegen elkaar spelen. Er is keuze uit diverse spelprogramma's en city games:

- Get The Picture fotospeurtocht

- Crazy 88

- Wie is de Rat

- Flikken

Alle spelprogramma's staan onder leiding van onze professionele medewerkers. Staat uw gewenste spel hier niet tussen maar heeft u wel op onze site een toepasselijk avontuur zien staan? Neem contact op met onze medewerkers voor een spelprogramma op maat!

17.00 - 20.00 Diner

Na afloop van het spelprogramma schuift uw voltallige gezelschap aan in een gezellig restaurant in het centrum van de stad om te genieten van een uitgebreid 3-gangen diner.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gidsen (met jarenlange ervaring, uitstekende vertelkunst)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking en 1 consumptie per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Heerlijk 3-gangen diner of buffet
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk dagarrangement wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan