Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Bij de Biking Brunch van Dordrecht Events draait het om genieten van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants in Dordrecht. Maar tussendoor ook een leuke rondleiding op de fiets met een professionele gids. Dus dat wordt een stukje eten en een stukje fietsen. Een ideale groepsuitje met familie of vrienden of dat ene originele bedrijfsuitje.

Dordt Events weet pas echt een leuke manier hoe u de stad het best kunt ontdekken en waar de culinaire hoogtepuntjes van de stad te vinden zijn!

Onze professionele gids zorgt gelukkig voor de nodigde informatie en krijgt u allerlei boeiende anekdotes te horen over de bekendste monumenten en gebouwen van de stad. Dat is uiteraard niet het enige, want onze gidsen zitten boordevol informatie die ze ook graag aan u vertellen.\

Wij hebben uiteraard ook over de locaties nagedacht. Of het nu een gezellig Frans restaurantje in het centrum is van Dordrecht of een exquise verrassing bij de Scheffersplein, de route richting het restaurant is bezaaid met fraaie verhalen over Dordrecht, de Dordtse Historie en het Dordtse universiteitsleven.

Uiteraard is het niet alleen een rondje rond de kerk, maar een echte rondleiding om uitgebreid te genieten.Elke chef-kok staat halsrijkend uit te kijken naar weer een nieuw peloton coureurs die zijn gerechten willen proeven! Wij weten dat u dat zeer wilt. Geniet ervan!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 14.15 Fietsen ophalen

14.15 - 15.00 Fietstocht deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 16.45 Fietstocht deel 2

16.45 - 17.00 Fietsen inleveren

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 61,50 p.p. excl. BTW

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in de restaurant doorbrengt (excl. BTW), kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan