8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Biking Brunch in Dordrecht

Bij de Biking Brunch van Dordrecht Events draait het om genieten van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants in Dordrecht. Maar tussendoor ook een leuke rondleiding op de fiets met een professionele gids. Dus dat wordt een stukje eten en een stukje fietsen. Een ideale groepsuitje met familie of vrienden of dat ene originele bedrijfsuitje.

Dordt Events weet pas echt een leuke manier hoe u de stad het best kunt ontdekken en waar de culinaire hoogtepuntjes van de stad te vinden zijn!

Onze professionele gids zorgt gelukkig voor de nodigde informatie en krijgt u allerlei boeiende anekdotes te horen over de bekendste monumenten en gebouwen van de stad. Dat is uiteraard niet het enige, want onze gidsen zitten boordevol informatie die ze ook graag aan u vertellen.\

Wij hebben uiteraard ook over de locaties nagedacht. Of het nu een gezellig Frans restaurantje in het centrum is van Dordrecht of een exquise verrassing bij de Scheffersplein, de route richting het restaurant is bezaaid met fraaie verhalen over Dordrecht, de Dordtse Historie en het Dordtse universiteitsleven.

Uiteraard is het niet alleen een rondje rond de kerk, maar een echte rondleiding om uitgebreid te genieten.Elke chef-kok staat halsrijkend uit te kijken naar weer een nieuw peloton coureurs die zijn gerechten willen proeven! Wij weten dat u dat zeer wilt. Geniet ervan!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 14.15 Fietsen ophalen

14.15 - 15.00 Fietstocht deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 16.45 Fietstocht deel 2

16.45 - 17.00 Fietsen inleveren

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 61,50 p.p. excl. BTW

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur dat u in de restaurant doorbrengt (excl. BTW), kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan