Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jeneverproeverij in Dordrecht

Details over dit uitje

Gezellig groepsuitje in Dordt organiseren met vrienden of collega's met een bijzonder stevige afdronk? De echte jeneverliefhebber kan zijn hard ophalen tijdens de Jeneverproeverij van Dordt Events want wat is het sap van een jeneverbes toch lekker!

Samen met de professionele jenever connaisseur begint u het arrangement met een zoektocht naar de ultieme jenever.

U kent het misschien als een oude- of jonge borrel, maar wij noemen het ‘kwaliteitsresultaat van een subliem destilleerprocedé’.

U wist misschien al dat sommige jenevers uit moutwijn worden gemaakt, maar kent u ook de verschillen tussen de diverse soorten jenever en de desbetreffende producenten? Dit kunt u allemaal aan uw jeneverexpert vragen die tijdens de proeverij ongeveer 7 proefglaasjes voor u inschenkt en daar natuurlijk wat leuks bij vertelt.

Tijdens deze unieke jeneverproeverij in het gezellige centrum van Dordrecht krijgt u natuurlijk alle informatie die u wilt en geniet u tussendoor van de heerlijke borrels! Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een echte jeneverkenner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

– Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan