Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Zijn jullie ook fan van bordspelletjes? Dan kent u de Kolonisten van Catan vast wel. Dit bekende bordspel is omgetoverd in een geweldige Tablet Game bij Dordt Events. U kunt dit super leuke stadsspel spelen in Dordrecht in combinatie met een heerlijke drie- gangen lunch. Voor de drie gangen lunch geniet u het in drie verschillende restaurants naar keuze in hartje Dordrecht.

Dit uitje is perfect als u op zoek bent naar een gezellige teambuildingsactiviteit, afdelingsuitje of als actief vrijgezellenfeest!

De spelregels zijn simpel, zelfs als u niet bekend bent met het bordspel. Onze begeleider zal alles uitleggen en binnen een korte tijd weet u alles wat u moet doen voor dit virtuele tablet spel. Er worden gelijke teams gemaakt en ieder team gaat de stad in om een virtuele kolonie op te richten.

Jullie moeten grondstoffen zien te krijgen om deze kolonie te kunnen stichten. Maar let wel op de concurrenten, want geen grondstof is onuitputtelijk! Met de tablet kunnen jullie de locaties van de grondstoffen vinden, ontwikkelingskaarten kopen, ridderkaarten spelen en hele gebieden van het centrum van Dordrecht plunderen.

Om tussen door te kunnen genieten tijdens het bouwen van de kolonies, genieten jullie van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants. Bij het nagerecht wordt er ook een prijsuitreiking gehouden, waarbij het beste team in het zonnetje gezet wordt. Het winnende team wordt gekroond tot de ware Kolonisten van Catan.

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Lunch voorgerecht
14.00 – 15.00 Kolonisten van Catan deel 1
15.00 – 16.00 Lunch hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Kolonisten van Catan deel 2
17.00 – 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 52,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan