8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Empire City Game – Borrel in Dordrecht

Het Lunch - Empire City Game - Borrel arrangement van Dordt Events is een afwisselend dagarrangement in hartje Dordrecht, van alle gemakken voorzien en ideaal voor een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje met vrienden! Bent u er klaar voor?

De dag begint met een heerlijke lunch in het centrum van Dordrecht zodat u zich even kunt ontspannen voordat de uitdagende tablet game van start gaat! Aan het eind van de middag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een heerlijke borrel in een van de gezellige restaurants die Dordrecht rijk is.

13.00 – 14.00 Lunch

In een gezellig restaurant in het centrum van Dordrecht begint u de dag met een smakelijke lunch. Geniet van het lekkers en zorg voor een gevulde maag, want het vervolgprogramma zal de nodige energie kosten!

14.00 – 16.00 Empire City Game

Na de lunch zal uw doorzettingsvermogen flink worden getest. Tijdens de hypermoderne game maakt u gebruik van GPS tablets. Zet uw schrap voor een bloedstollende wedstrijd!

Hoe werkt het Empire City Gamespel? Als manager van een vastgoedkantoor krijgt u één overduidelijke opdracht: probeer zo veel mogelijk gebouwen in uw eigen portefeuille te krijgen! Wees slimmer en sluwer dan de concurrenten en laat uw bankrekening het snelst groeien! Wordt u de nieuwe Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamgenoten krijgen een aantal portofoons en GPS tablets mee. Op de tablet kunt u een plattegrond vinden, waarop u uw eigen team, de concurrentie, de gebouwen en vele extra’s ziet verschijnen. Wanneer uw team een gebouw insluit, dan komt deze gelijk in uw portefeuille, maar let op! Wanneer uw team wordt ingesloten door de concurrent, stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspanning is het tijd om even lekker te relaxen. De voltallige groep verzameld zich op een gezellige locatie in Dordrecht om een uurtje te borrelen en natuurlijk alle sterke verhalen uit te wisselen. De winnaar van de Empire City Game zal gelijk bekend gemaakt worden. Het winnende team gaat naar huis met een leuke prijs. Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan