Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Dordrecht

Details over dit uitje

Het Lunch - Empire City Game - Borrel arrangement van Dordt Events is een afwisselend dagarrangement in hartje Dordrecht, van alle gemakken voorzien en ideaal voor een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje met vrienden! Bent u er klaar voor?

De dag begint met een heerlijke lunch in het centrum van Dordrecht zodat u zich even kunt ontspannen voordat de uitdagende tablet game van start gaat! Aan het eind van de middag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een heerlijke borrel in een van de gezellige restaurants die Dordrecht rijk is.

13.00 – 14.00 Lunch

In een gezellig restaurant in het centrum van Dordrecht begint u de dag met een smakelijke lunch. Geniet van het lekkers en zorg voor een gevulde maag, want het vervolgprogramma zal de nodige energie kosten!

14.00 – 16.00 Empire City Game

Na de lunch zal uw doorzettingsvermogen flink worden getest. Tijdens de hypermoderne game maakt u gebruik van GPS tablets. Zet uw schrap voor een bloedstollende wedstrijd!

Hoe werkt het Empire City Gamespel? Als manager van een vastgoedkantoor krijgt u één overduidelijke opdracht: probeer zo veel mogelijk gebouwen in uw eigen portefeuille te krijgen! Wees slimmer en sluwer dan de concurrenten en laat uw bankrekening het snelst groeien! Wordt u de nieuwe Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamgenoten krijgen een aantal portofoons en GPS tablets mee. Op de tablet kunt u een plattegrond vinden, waarop u uw eigen team, de concurrentie, de gebouwen en vele extra’s ziet verschijnen. Wanneer uw team een gebouw insluit, dan komt deze gelijk in uw portefeuille, maar let op! Wanneer uw team wordt ingesloten door de concurrent, stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspanning is het tijd om even lekker te relaxen. De voltallige groep verzameld zich op een gezellige locatie in Dordrecht om een uurtje te borrelen en natuurlijk alle sterke verhalen uit te wisselen. De winnaar van de Empire City Game zal gelijk bekend gemaakt worden. Het winnende team gaat naar huis met een leuke prijs. Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen € 50,00 p.p. excl. BTW
20 – 29 personen € 48,00 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 46,00 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan