Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Dordrecht

Details over dit uitje

Op zoek naar een afwisselend en gezellige dagje uit? Bij de Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel van Dordt Events in hartje Dordrecht begint de dag met een heerlijke lunch!

We starten na de lunch met de moderne virtuele stadsspel The Escape City Tablet Game.

Met een heerlijke borrel in een gezellig restaurant of café wordt de middag afgesloten. Heeft u er al zin in?

13.00 – 14.00 Lunch

Om de dag te beginnen , genieten jullie van een heerlijke lunch bij een gezellig restaurant in het centrum van Dordrecht. Geniet van al het lekkers en bouw je krachten op: voor het vervolgprogramma vergt behoorlijk wat energie!

14.00 – 16.00 Escape City Tablet Game

Uiteraard wordt het voor jullie niet gemakkelijk gemaakt. Elke team moet binnen 90 minuten zo veel mogelijk gegijzelden te bevrijden uit hun kamers, met behulp van een tablet. Als team worden de virtuele locaties bezocht en moeten jullie ontdekken in welke kamer de gegijzelden zich bevinden. U kunt niet allen aanwijzingen vinden op uw tablet, maar ook op de gevels en op straat kunt u bruikbare tips vinden; blijf goed om u heen kijken, zo een handige hint wilt u natuurlijk niet missen!

16.00 – 17.00 Borrel

Bij afloop van het spel is het de hoogste tijd om even te ontspannen. Onze begeleider neemt jullie mee naar een gezellig restaurant om een uurtje gezellig te borrelen. Hier zal ook een prijsuitreiking plaats vinden. De winnaar van de Escape City Game wordt dan bekend gemaakt!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleider
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reserveringen voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan