8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding – Lunch – Crazy 88 – Borrel in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding – Lunch – Crazy 88 – Borrel in Dordrecht

Tijdens het dagarrangement : Rondleiding - Lunch - Get the Picture - Borrel van Dordt Events wordt uw gezelschap de hele dag in Dordrecht in de watten gelegd.

11.00 - 13.00 Rondleiding

De dag begint u met een ontspannen rondleiding door de binnenstad van Dordrecht onder leiding van onze professionele gids. U komt tijdens de rondleiding langs de mooiste monumenten, de grachten en singels. Tijdens de rondleiding zal de gids boeiende anekdotes en verhalen over de diverse beroemde Dordrechtenaar vertellen die ooit op een specifieke locatie hebben gewoond. Uw gids zal na de rondleiding uw gezelschap bij een gezellig restaurant in het centrum afzetten. Bij het restaurant kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch.

13.00 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding even uitrusten onder het genot van een lunch en een paar drankjes om meteen weer energie op te doen voor onze bijzondere City Challenge 'Crazy 88'.

14.00 - 16.00 Crazy 88

Na het bijkomen tijdens de lunch is het tijd voor het hilarische spel Crazy 88, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. U gaat tijdens de Crazy 88 allemaal komische opdrachten uitvoeren binnen een bepaalde tijd. Hierbij alvast enkele voorbeelden : drink een kop koffie bij een onbekende thuis, probeer geld te verdienen als een straatartiest, of doe een groepschoreografie in het centrum. Natuurlijk zijn alle opdrachten uitdagend, gek en vooral bijzonder melig!

16.00 - 17.00 Borrel

Om de dag te sluiten, gaan jullie gezellig in een restaurant met elkaar borrelen. Hier kunt u onbeperkt genieten van drankjes uit de Hollandse Bar. Hier worden alle filmpjes van Crazy 88 bekeken en beoordeelt door onze begeleider. Het winnende team wordt bekend gemaakt en krijgt een leuke prijs mee naar huis!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera's tijdens Crazy 88
  • Drankjes tijdens de borrel (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 47,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan