Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding – Lunch – Crazy 88 – Borrel in Dordrecht

Details over dit uitje

Tijdens het dagarrangement : Rondleiding - Lunch - Get the Picture - Borrel van Dordt Events wordt uw gezelschap de hele dag in Dordrecht in de watten gelegd.

11.00 - 13.00 Rondleiding

De dag begint u met een ontspannen rondleiding door de binnenstad van Dordrecht onder leiding van onze professionele gids. U komt tijdens de rondleiding langs de mooiste monumenten, de grachten en singels. Tijdens de rondleiding zal de gids boeiende anekdotes en verhalen over de diverse beroemde Dordrechtenaar vertellen die ooit op een specifieke locatie hebben gewoond. Uw gids zal na de rondleiding uw gezelschap bij een gezellig restaurant in het centrum afzetten. Bij het restaurant kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch.

13.00 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding even uitrusten onder het genot van een lunch en een paar drankjes om meteen weer energie op te doen voor onze bijzondere City Challenge 'Crazy 88'.

14.00 - 16.00 Crazy 88

Na het bijkomen tijdens de lunch is het tijd voor het hilarische spel Crazy 88, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. U gaat tijdens de Crazy 88 allemaal komische opdrachten uitvoeren binnen een bepaalde tijd. Hierbij alvast enkele voorbeelden : drink een kop koffie bij een onbekende thuis, probeer geld te verdienen als een straatartiest, of doe een groepschoreografie in het centrum. Natuurlijk zijn alle opdrachten uitdagend, gek en vooral bijzonder melig!

16.00 - 17.00 Borrel

Om de dag te sluiten, gaan jullie gezellig in een restaurant met elkaar borrelen. Hier kunt u onbeperkt genieten van drankjes uit de Hollandse Bar. Hier worden alle filmpjes van Crazy 88 bekeken en beoordeelt door onze begeleider. Het winnende team wordt bekend gemaakt en krijgt een leuke prijs mee naar huis!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera's tijdens Crazy 88
  • Drankjes tijdens de borrel (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 47,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan