Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Dordrecht

Details over dit uitje

Bezoek de prachtige historische havenstad van Nederland, Dordrecht! Tijdens het 'Middagje Dordrecht' van Dordt Events waar u geniet van een rondvaart, rondleiding en een bezoek aan het Dordrechts Museum. U komt alles te weten over de prachtige stad, de gebouwen, de havens en de wateren die door de hele stad heen lopen.

12.00 - 13.00 Rondvaart

Heerlijk comfortabel varen over de waterwegen van Dordrecht. Tijdens de rondvaart ziet u de stad vanaf het water en wordt er een route gevaren over de bekende grachten die langs prachtige plekjes vaart. De route brengt u langs prachtige pakhuizen, smalle doorkijkjes en onder druppelende bruggen.

13.00 - 15.00 Rondleiding

De rondleiding door Dordrecht wordt begeleidt door een van onze professionele gidsen, die kennis hebben over de rijke historie en leuke weetjes over de stad. Dordrecht beschikt over vele musea, maar het is natuurlijk zo veel leuker om langs de grachten en hofjes te lopen onder leiding van een gids die de leukste anekdotes weet te vertellen. Tijdens de rondleiding komt u langs alle bekende bezienswaardigheden en vervolgt u uw weg naar het Dordrechts Museum.

15.00 - 17.00 Dordrechts Museum

Een bezoek aan het Dordrechts Museum mag natuurlijk niet missen tijdens het middagje Dordrecht. Het museum bezit een unieke collectie van schilderijen en tekeningen die door de oorspronkelijk geboren Dordtenaar Ary Scheffer zijn gemaakt. Deze schilder behoort tot de groep van romantische schilders die de 19e eeuw kent. Uiteraard is in het museum nog veel meer te zien, geef je ogen de kost tijdens de route door zes eeuwen schilderkunst.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Boot informatie:

In Dordrecht wordt gebruik gemaakt van open boten, het is niet mogelijk om deze boot te sluiten.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Entree Dordrechts Museum

Prijs:

10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan