Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oeps! party in Dordrecht

Details over dit uitje

Zijn jullie op zoek naar de perfecte mix van gezelligheid, smartlappen en slagroom? Dan is De Oeps! Party in Dordrecht hét feest om te boeken! Dordrecht Events laat jullie getuige zijn van een feest dat plotseling op gang komt. Eerst was er nog niks, nu is alles er gewoon!

Stelt je eens voor: je hele gezelschap gaat naar een feest in de stad...er zijn lange voorbereidingen aan vooraf gegaan, je hebt een hoop geld uitgegeven, mooie uitnodigingen verstuurd enz. enz...

Maar... wanneer julie op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie arriveren, zijn de deuren nog dicht en is alles donker... Er is niemand in de buurt op een gezellig wijffie na. Zij staat rustig te poetsen en kijkt even verbaast als jullie!

Oeps, daar staat je dan, de hele avond naar de !@#$%^...! Je hebt wel zin in een feestje maar hoe gaan we dat nu nog regelen?

De vrouw met de krulspelden is tante Sjaan, de schoonmaakster van deze feestlocatie. Samen met neef Sjonnie regelt ze alsnog alles om er een echte knalavond van de maken! 'Speciaal voor jou", zegt ze…'een feestje met jullie wil ik wel eens meemaken…'

Tijdens de 'Starting in the Kitchen Party' krijgen jullie van Tante Sjaan een heerlijk stukje gebak en is het meteen tijd om de lachopwekkende Smartlappen Workshop te gaan doen! Na het heerlijke stukje gebak en de muzikale deuntjes van onze accordeonist, is het tijd om Oud-Hollandse spelletjes te gaan spelen.

Wat dacht je van ouderwets sjoelen en koekhappen, waarna je meteen in de stemming komt voor het echte werk: de creatie van een overheerlijke alcoholische !

Onze professionele cocktailshaker leert jullie alles over het maken van de heerlijkste drankjes! Er wordt vol passie geshaked en gestirred! Na deze cocktailbeleving is het tijd om te genieten van een overheerlijk 3-gangen buffet om vervolgens de dansvloer te betreden. Voetjes van de vloer en laat de buren lekker meegenieten! Veel plezier!

Inclusief:
 • Feestelijke ontvangst met koffie en gebak
 • Workshop Smartlappen zingen
 • Oud-Hollandse spelletjes
 • Cocktail Workshop
 • Accordeonist
 • Professionele DJ
 • Aankleding in stijl
 • Uitgebreid 3-gangen buffet
 • Luxe hapjes
 • Toplocatie
 • Fotograaf
 • Partymanager

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Party Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige themafeest van Dordrecht Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan