Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Dordrecht

Details over dit uitje

Tijdens het Ranking the Stars Diner van Dordt Events gaat u in verschillende teams uw collega’s vriendenkring of familie eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen en geniet u tegelijkertijd van een heerlijk 3-gangen diner.

Een week voordat u bij elkaar komt, sturen we u een vragenlijst op. In de vragenlijst zullen er grappige vragen worden gesteld, in verwachting van een paar onthullende antwoorden. Dan komen we iets meer over iedereen te weten en kunnen we dit spelprogramma in volle vaart beginnen.

Het evenement vindt plaats in een gezellig restaurant van Dordrecht. Uw gezelschap wordt in kleine teams verdeeld. Elk team gaat proberen een zo goed mogelijke schatting te maken: wie is eigenlijk best wel ijdel? Wie is een echt feestbeest? En wie is er echt té luidruchtig? Dit zijn uiteraard maar een paar voorbeelden. Natuurlijk kunt u ook zelf vragen aanleveren!

Welk team zal het andere team het beste kunnen inschatten? Het beste team ontvangt van onze quizmaster de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs. Mocht uw team niet erg op dreef zijn, dan beleeft u alsnog een uitstekende avond. De overheerlijke, culinaire gerechten van de chef zullen u zeker niet teleurstellen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Toplocatie in centrum van Dordrecht
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan