6.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 115 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking The Stars Lunch in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ranking The Stars Lunch in Dordrecht

Net als het gelijknamige Tv-programma maar gewoon pal in het centrum van Dordrecht te organiseren! Tijdens de Ranking the Stars Lunch van Dordt Events geniet je allereerst van een heerlijke lunch. Jullie gaan ondertussen met onze quizmaster eens kijken hoe jullie echt over jullie familie, vrienden of collega’s denken. En vice versa natuurlijk, want zelf heb je misschien ook wel wat op te biechten. De ontboezemingen zorgen steevast voor melige momenten.

Uw gezelschap wordt verdeeld in kleine teams die een ranking maken van alle overige deelnemers. Uiteraard heeft de quizmaster al een aantal hilarische vragen bedacht die we vanmiddag zullen stellen. Welke dame staat minstens drie uur per week voor de spiegel? Wie heeft de meeste werkgevers gehad in z'n leven? Wie drinkt er af en toe een borreltje teveel? Ongetwijfeld zullen er een paar verrassende geheimpjes onthuld worden.

In een leuk restaurant in het prachtige centrum van Dordrecht zullen jullie genieten van een uitgebreide lunch. Tussen de lunchgerechten door zal er uiteraard een Quizmaster ter uw beschikking staan om uw Ranking the Stars Quiz te faciliteren. Zij weten wel hoe ze dit soort sessies aan moeten pakken om er een geslaagde middag van te maken.

Iedere deelnemer krijgt voorafgaande aan de middag een vragenlijst toegestuurd om de deelnemers te ranken. Op deze manier krijgt iedereen voldoende tijd om de vragen goed voor te bereiden.

Eenmaal bij elkaar gekomen, zijn alle ins- en outs bij de presentator bekend en gaan we alle vragen behandelen, zodat er geen enkel detail verborgen blijft. Degene die het er het beste vanaf brengt, gaat met de enige echte 'Ranking the Stars'' hoofdprijs naar huis.

Dat wordt genieten! Veel plezier.

Inclusief:
  • Professionele quizmaster
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tipje!:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen tijdens de lunch? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan