Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking The Stars Lunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Net als het gelijknamige Tv-programma maar gewoon pal in het centrum van Dordrecht te organiseren! Tijdens de Ranking the Stars Lunch van Dordt Events geniet je allereerst van een heerlijke lunch. Jullie gaan ondertussen met onze quizmaster eens kijken hoe jullie echt over jullie familie, vrienden of collega’s denken. En vice versa natuurlijk, want zelf heb je misschien ook wel wat op te biechten. De ontboezemingen zorgen steevast voor melige momenten.

Uw gezelschap wordt verdeeld in kleine teams die een ranking maken van alle overige deelnemers. Uiteraard heeft de quizmaster al een aantal hilarische vragen bedacht die we vanmiddag zullen stellen. Welke dame staat minstens drie uur per week voor de spiegel? Wie heeft de meeste werkgevers gehad in z'n leven? Wie drinkt er af en toe een borreltje teveel? Ongetwijfeld zullen er een paar verrassende geheimpjes onthuld worden.

In een leuk restaurant in het prachtige centrum van Dordrecht zullen jullie genieten van een uitgebreide lunch. Tussen de lunchgerechten door zal er uiteraard een Quizmaster ter uw beschikking staan om uw Ranking the Stars Quiz te faciliteren. Zij weten wel hoe ze dit soort sessies aan moeten pakken om er een geslaagde middag van te maken.

Iedere deelnemer krijgt voorafgaande aan de middag een vragenlijst toegestuurd om de deelnemers te ranken. Op deze manier krijgt iedereen voldoende tijd om de vragen goed voor te bereiden.

Eenmaal bij elkaar gekomen, zijn alle ins- en outs bij de presentator bekend en gaan we alle vragen behandelen, zodat er geen enkel detail verborgen blijft. Degene die het er het beste vanaf brengt, gaat met de enige echte 'Ranking the Stars'' hoofdprijs naar huis.

Dat wordt genieten! Veel plezier.

Inclusief:
  • Professionele quizmaster
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Tipje!:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen tijdens de lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan