8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – Rondleiding – Diner in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondvaart – Rondleiding – Diner in Dordrecht

Gezellig groepsuitje organiseren? Even heerlijk met vrienden, familie of collega's erop uit in Dordrecht? Wat dacht u van een volledig verzorgd dagarrangement in één van de mooiste historische steden van ons land? Geniet van een ontspannen rondvaart door de pittoreske wateren en volg onze gids naar de mooiste monumenten en hofjes van de stad. Sluit uw dag af met een heerlijk 3-gangen diner op één van de gezellige locaties in Dordrecht.

15.00 – 16.00 Rondvaart door Dordrecht

Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en maak de mooiste vaart van Dordrecht. Vaar richting de Oude Maas en over de waterwandelgangen van de stad. U passeert tal van interessante bezienswaardigheden zoals imposante pakhuizen, prachtige bruggen en smalle doorkijkjes. Optioneel kunt u via Dordt Events uiteraard ook een stadsgids meenemen die u van alles vertelt over de monumenten waar u langs vaart.

16.00 – 18.00 Rondleiding

Na de gezellige vaart gaat u op stap met een professionele stadsgids die over een verrassend encyclopedisch geheugen bezit. Dordrecht is de stad van het 'drie rivieren punt', waar de Groothoofdspoort uitkijkt over het meanderende water en waar de Wolwevershaven de rijkdom van historisch Dordrecht illustreert. Dit komt u natuurlijk allemaal te weten tijdens de Rondleiding!

18.00 – 21.00 Diner

Sluit uw dag af in stijl. Jullie kunnen na de gezellige middag genieten van een heerlijk drie gangen diner in een restaurant naar keuze.

Bovenstaande tijdsaanduiding is ter indicatie en kan naar uw wens aangepast worden.

Boot informatie:

In Dordrecht wordt standaard een open boot gebruikt, deze boot kan bij slecht weer niet gesloten worden.

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Inclusief:
  • Rondvaart door Dordrecht
  • Open boot
  • Rondleiding met stadsgids
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 – 19 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 59,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan