Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – Rondleiding – Diner in Dordrecht

Details over dit uitje

Gezellig groepsuitje organiseren? Even heerlijk met vrienden, familie of collega's erop uit in Dordrecht? Wat dacht u van een volledig verzorgd dagarrangement in één van de mooiste historische steden van ons land? Geniet van een ontspannen rondvaart door de pittoreske wateren en volg onze gids naar de mooiste monumenten en hofjes van de stad. Sluit uw dag af met een heerlijk 3-gangen diner op één van de gezellige locaties in Dordrecht.

15.00 – 16.00 Rondvaart door Dordrecht

Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en maak de mooiste vaart van Dordrecht. Vaar richting de Oude Maas en over de waterwandelgangen van de stad. U passeert tal van interessante bezienswaardigheden zoals imposante pakhuizen, prachtige bruggen en smalle doorkijkjes. Optioneel kunt u via Dordt Events uiteraard ook een stadsgids meenemen die u van alles vertelt over de monumenten waar u langs vaart.

16.00 – 18.00 Rondleiding

Na de gezellige vaart gaat u op stap met een professionele stadsgids die over een verrassend encyclopedisch geheugen bezit. Dordrecht is de stad van het 'drie rivieren punt', waar de Groothoofdspoort uitkijkt over het meanderende water en waar de Wolwevershaven de rijkdom van historisch Dordrecht illustreert. Dit komt u natuurlijk allemaal te weten tijdens de Rondleiding!

18.00 – 21.00 Diner

Sluit uw dag af in stijl. Jullie kunnen na de gezellige middag genieten van een heerlijk drie gangen diner in een restaurant naar keuze.

Bovenstaande tijdsaanduiding is ter indicatie en kan naar uw wens aangepast worden.

Boot informatie:

In Dordrecht wordt standaard een open boot gebruikt, deze boot kan bij slecht weer niet gesloten worden.

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Inclusief:
  • Rondvaart door Dordrecht
  • Open boot
  • Rondleiding met stadsgids
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 – 19 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 59,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan