Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rum Proeverij in Dordrecht

Details over dit uitje

Zet jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Dordrecht op een gezellige manier op de kaart, reserveer deze Rum Proeverij van Dordt Events en kom er achter waarom rum nog altijd zo populair is. Rum is nog steeds één van de belangrijkste basiselementen van de lekkerste cocktails. Wat dacht je van een baco of een mojito, beide drankjes zijn overgoten met de lekkerste rum.

Rum is een destillaat en wordt steeds bekender in heel Europa. Bij deze Rum Proeverij zal de opgetrommelde rum-expert jullie alles vertellen over de herkomst en het productieproces van deze overheerlijke drank en hoe je door het te mixen met andere drankjes, een unieke smaak creëert!

Nadat jullie alle achtergrondinformatie hebben meegekregen, is het tijd om zelf aan de slag te gaan en de verschillende soorten rum te gaan proeven. Kies je voor een stoere rumsoort met een bite of ga je toch onherroepelijk voor dat tropisch drankje.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Proeverij van verschillende soorten rum
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan