Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner in Dordrecht

Details over dit uitje

Bent u opzoek voor een avondje spanning en sensatie? Dan is de Sherlock Holmes Dinner Game van Dordt Events iets voor jullie. Vanavond zullen jullie genieten van drie verschillende gerechten in drie verschillende restaurants van Dordt Events. Tussen de gerechten door zijn jullie natuurlijk ook druk bezig om een virtuele moordzaak op te lossen.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende onderzoeksteams om uiteraard uiteindelijk als beste team uit de bus te komen! Welk team wordt uiteindelijk tot de beste Sherlock Holmes kampioen gekroond? Dit blijft tot het eind van de avond spannend.

Er wordt veel van jullie verwacht tijdens het spel. Wij willen namelijk de voornaam, achternaam en het gebruikte moordwapen van de dader weten. Hoe komen jullie hier achter? Via de verschillende opdrachten die jullie op de tablet te zien krijgen! Uiteraard leiden de correcte antwoorden naar de juiste dader.

Wij zorgen naast het spel ook voor een aantal culinaire stops. De sherlocks moeten natuurlijk een volle maag hebben om te kunnen presteren. Daarom komen we tijdens deze avond langs drie verschillende restaurants en wordt er in ieder restaurant een heerlijke gerecht genuttigd. Tijdens het dessert wordt het winnende team uitgeroepen door onze begeleider.

Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
22.00 – 22..30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets- Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan