Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch Dordrecht

Details over dit uitje

Geniet van een uitgebreide en overheerlijke 3-gangen lunch en puzzel tussen de gerechten door gezellig in teams door de gezelligste stad van Nederland. Een uniek groepsuitje of bedrijfsuitje met collega's.

Om deze dag rustig te beginnen starten jullie in een restaurant voor het eerste gerecht. Wij hebben uiteraard alvast een selectie van verschillende leuke restaurants in het hartje van Dordrecht gevonden. Allemaal aanraders voor de echte lekkerbekken.

Nadat iedereen een bodempje gelegd heeft, wordt het tijd om op pad te gaan in de stad. Uw gezelschap wordt in groepjes verdeeld om te zorgen dat er competitief gepuzzeld kan gaan worden.

Met een vragenlijst en oude stadskaart, wandelen jullie door de stad om alle bijzondere pleinen en straten te bezoeken. Jullie kennis wordt uiteraard op de proef gesteld met een aantal bijzondere vragen over Dordrecht. De antwoorden zijn allemaal te verkrijgen door heel goed om je heen te kijken, te luisteren, na te denken en te doen!

Halverwege de puzzeltocht is het tijd om het tweede restaurant te bezoeken waar jullie even heerlijk kunnen ontspannen. Jullie genieten hier uiteraard ook van het ongeëvenaarde hoofdgerecht met het gehele gezelschap. Maar let goed op, dat jullie de antwoorden niet bij de concurrentie inleveren. Wanneer alle bordjes leeggegeten zijn, worden jullie vervolgens weer op pad gestuurd voor de tweede ronde van de puzzeltocht.

Na nog een uurtje puzzelen is het de bedoeling dat alle vragen beantwoord zijn. Onze begeleider zal dan tijdens het dessert alle vragen nakijken en uiteindelijk komt er een winnend team uit de bus! Die wordt natuurlijk even op een leuke manier in 't zonnetje gezet en gaan als winnaars naar huis met de felbegeerde Speurtocht Brunch hoofdprijs!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan