Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht door Dordrecht

Details over dit uitje

Sneller dan een wandeling en eigenlijk veel leuker dan op de fiets. Tijdens de Steptocht door Dordrecht van Dordt Events stept u allemaal achter onze gids aan. Af en toe wordt een stop gemaakt voor een leuke of interessante anekdote over Dordrecht. Dordrecht bekijken op de step is gewoon een gezellig avontuur met een rustige tempo!

De prachtige grachten van Dordrecht vormen het mooie decor voor een heerlijke sportieve bezigheid. De steptocht van Dordt Events hoeft niet alleen worden genoten in het bijzijn van een professionele gids maar kan gecombineerd worden met een fantastische lunch of diner.

Mocht u speciale wensen hebben, vertel het aan onze medewerkers. Wij helpen u hier heel graag mee! Of u nu uw steptocht wilt combineren met een bezoek aan één van de talloze musea , Dordrecht Events zorgt er voor dat uw dagje Dordrecht een unieke belevenis wordt. Alvast heel veel plezier en hou het stuur wel recht!

De gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 22,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan