Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Wandelen met een professionele gids door het prachtige centrum van Dordrecht, lekker eten in drie verschillende restaurants en een gezellige rondvaart door de Dordtse wateren op de koop toe, dat is in 't kort de Walking and Floating brunch van Dordt Events. Wij nemen u graag mee om op unieke wijze de mooiste historische van Zuid-Holland te ontdekken.

Dit is toch wel één van de leukere arrangementen die u bij ons kunt boeken. Gezellig voor groepsuitjes met familie, vrienden of uw collega’s!

U begint de middag met een bezoekje aan het eerste restaurant voor het smakelijke voorgerecht. Daarna neemt onze gids u mee voor een kijkje in de binnenstad, waar de roemruchte historie nog is af te lezen van oude monumenten en gebouwen. De Wolwevershaven en de Groothoofdspoort liggen er als vanouds zeer fraai bij. Uw professionele stadsgids vertelt u er alles over. Vervolgens schuift u aan tafel in het tweede etablissement, waar u gaat genieten van een smakelijk hoofdgerecht.

Na de tweede traktatie wordt het tijd voor wat extra ontspanning. Met een heerlijke rondvaart door de prachtige waterwegen en singels moet dit zeker lukken. Vanaf het water is de stad Dordrecht nog mooier. Om de middag gepast af te sluiten, brengt u een bezoek aan het derde en laatste restaurant van deze dag. Hier gaat u uitgebreid genieten van heerlijk dessert. Na deze middag bent u weer helemaal op de hoogte en weet u wat de lokale horeca allemaal voor u kan betekenen.

Programma:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Rondleiding
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.10 – 17.10 Rondvaart
17.15 – 18.00 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van regen zijn er geen mogelijkheden om een overkapping op de boot te maken.

Inclusief:
  • Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Gezellige rondvaart door Dordrecht
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
15 – 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 – > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur die u in de restaurants doorbrengt (excl. BTW), kunt u gebruikmaken van ons drankarrangement, zodat u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan