Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit

Wie is de Rat Arrangement in Dordrecht

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat arrangement van Dordt Events is dé succesformule voor een enerverend en avontuurlijk groepsuitje of bedrijfsuitje in het altijd gezellige Dordrecht. Geïnspireerd door een bekend Tv-programma zet Dordt Events dit avontuurlijke spel geheel lokaal op de kaart!

Na een uitgebreide lunch gaan jullie op zoek naar de Rat binnen jullie team in de stad. Als laatst gaan jullie een uurtje borrelen onder de gezellige klanken van de accordeonist. Voor een leuk bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest een echte aanrader!

12.00 – 13.00 Lunch

Om de dag te beginnen, starten jullie met een heerlijke lunch in een gezellig restaurant van Dordrecht. Jullie kunnen hier een goede bodem leggen voor de rest van het programma. De begeleider komt na de lunch om het spel uit te leggen en hoe het programma verder uit ziet. Vervolgens kunnen jullie eindelijk op pad gaan!

13.00 – 16.30 Wie is de Rat

Wij hebben namelijk geen ver land nodig als decor, wij doen dit gewoon in Dordrecht! In verschillende teams gaan jullie op pad en tijdens dit spel moeten jullie allerlei grappige, spannende of uitdagende opdrachten volbrengen. Maar let goed op, er is iemand in jullie team aanwezig die de boel probeert te verstieren!

Probeer als team alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en let goed op, want er wordt aan jullie gevraagd of je de Rat kunt identificeren. Het wordt u in ieder geval niet gemakkelijk gemaakt.

16.30 – 17.30 Smartlappen borrel

Om de dag te sluiten gaan jullie een uurtje gezellig borrelen en genieten van de fabuleuze kaskrakers van bekende Nederlandse artiesten. Een echt Dordts café is het decor van dit gezellige smartlappen samenzijn. De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkele reden is om niet mee te doen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wie is de Rat benodigdheden
  • Accordeonist
  • Onbeperkt bier,fris,huiswijn,koffie en thee tijdens de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan