Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Dordrecht

Details over dit uitje

Wilt u chique tafelmanieren leren, weten hoe u nou echt iemand hoffelijk begroet en of het nou WC of toilet is? Reserveer de gezellige Workshop Etiquette van Dordt Events!

U krijgt niet alleen meer zelfvertrouwen door de juiste etiquette in acht te nemen, maar verbetert ook uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het is een groot voordeel als u zowel privé als zakelijk de basis van de etiquetteregels kent en het is natuurlijk nog leuk ook!

De Workshop Etiquette wordt gegeven door een ware etiquette-specialist in een jacquet met de symbolische witte handschoentjes. Deze butler heeft al jarenlang ervaring en ook voor vele indrukwekkende personen gewerkt. Hij zal zijn kennis op een leuke en leerzame manier aan u overbrengen. Zijn enthousiasme zorgen ervoor dat de workshop leerzaam maar uiteraard ook erg gezellig is!

De butler brengt u op de hoogte van de regels omtrent het tafeldekken en de bijbehorende tafelmanieren. U krijgt daarnaast natuurlijk ook nog veel meer handige etiquettetips om in uw bagage te stoppen en aan het eind van de workshop kunt u zo aanschuiven bij de koninklijke familie.

Deze Workshop Etiquette is ook te combineren met lunch of diner. U kunt op deze manier meteen alle etiquette regels in de praktijk brengen. Het is ook mogelijk voor onze butler om een etiquette workshop op uw eigen locatie te verzorgen!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatie in centrum van Dordrecht
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Prijs:

15 - 19 personen€ 27,50 p.p. excl. BTW

20 - > personen€ 24,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij niet aan het minimale aantal deelnemers bij deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan