Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Cocktails maken in Dordrecht

Details over dit uitje

U mixt tijdens de creatieve Cocktail Workshop van Dordt Events een lekkere Mojito, een tongstrelende Tequilla Sunrise of Pink Paradise. Onder leiding van een professional leert u de meest gevarieerde cocktails maken!

Eerst krijgt u natuurlijk uitleg over de ingrediënten, de technieken en de overheerlijke smaakcombinaties die het mixen en shaken zullen opleveren. Een scheutje vodka, een sapje en goed roeren! Alleen de beste ingrediënten voor de lekkerste cocktails komen voorbij!

Dit was alleen nog maar de theorie, de praktijk is natuurlijk minstens zo belangrijk. Zelf gaat u twee cocktails maken die hopelijk thuis ook op het menu zullen staan. Natuurlijk mag u uw eigen gemixte drankjes zelf nuttigen en desgewenst alles nog even over doen!

Ook is het mogelijk om lekkere hapjes te nuttigen tijdens de workshop. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Cocktails
  • Materiaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan