Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Maak kennis met de moderne Empire City Game van Dordt Events. Een uitdagend en virtueel gps spel waarbij teambuilding voorop staat.

U bent de manager tijdens de Empire City Game van een vastgoedkantoor. Er is één belangrijke opdracht voor dit spel, probeer zo veel mogelijk panden binnen te halen voor uw vastgoedportefeuille.

Bij het slimste en het sterkste team zal het banksaldo ook het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Jullie krijgen diverse tablets en portofoons mee. U kunt een plattegrond van de stad zien waarop de locatie van uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog meerdere extra’s verschijnen op de tablets. Door de diverse gebouwen in te sluiten samen met uw team belanden ze in uw portefeuille, maar pas op: wanneer de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw bankrekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

U ziet tijdens het spel niet alleen uw eigen banksaldo, maar ook die van de concurrentie. Hierdoor weet u precies wanneer uw team een tandje moet bij zetten. Dit loopt uit tot een bloedstollende race, waar ook uw kennis over de stad wordt getest. Het spel wordt afgesloten met een lekker drankje en een gezellige prijsuitreiking in een café of restaurant in het centrum van Dordrecht.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 – 29 personen € 26,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan