Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rap Workshop in Dordrecht

Details over dit uitje

Mamma's gonna knock you out! Het ultieme groepsuitje voor aanstormende Rappers is geboren! Jullie komen helemaal los onder enthousiaste begeleiding tijdens de Rap Workshop van Dordt Events. Vergeet de Jeugd van Tegenwoordig, begin je eigen sound en leer alles over Rap door je eigen stijl verder te ontwikkelen samen met onze professionals.

Een aantal zaken zijn erg belangrijk om een goede rap uit te kunnen voeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere beat en een pakkend thema. Rap de sterren van de hemel in het centrum van Dordrecht. Jullie zijn na deze workshop goed genoeg om een battle aan te gaan met Ali B, Lange Frans en Mr. Polska.

Een goede rijm en fijne flow mogen niet ontbreken bij het maken van een goede rap. Jullie kiezen tijdens de workshop als groep een beat en maken jullie op een gezellige en interactieve manier een spectaculair rapnummer. Jullie rap bestaat uit een aantal coupletten en een pakkend refrein. Aan het einde van de workshop volgt er een geweldig optreden van de diverse performers. Straks zijn jullie zelf ook aan de beurt…. Podium staat klaar voor jullie!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Rap performance
  • Gezellige locatie in Dordrecht
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Prijs:

10 – 14 personen € 34,50 p.p. excl. BTW
15 – 24 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
25 – 34 personen € 28,00 p.p. excl. BTW
35 – > personen € 23,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan