Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque Workshop in Dordrecht

Details over dit uitje

De Burlesque workshop van Dordt Events maakt van elke vrouw een betoverende verschijning. In Dordrecht kunnen jullie nu samen met vriendinnen genieten van deze zwoele en klassieke workshop. Maak van je vrijgezellenfeest of uitje met de 'ladies' een bijzondere en exotische belevenis. Jullie krijgen uitleg van een ware verleidingskunstenares, die meer kan dan alleen sexy knipogen. Ook gaan jullie gezamenlijk genieten van de uitdagende sexy poses die worden geoefend.

Alle 'girlfriends' worden omgetoverd tot verleidelijke vamps.

Bij de Burlesque workshop staat verleiden centraal, maar wel op een stijlvolle manier! De instructrice laat jullie allemaal zien hoe een uitdagende choreografie wordt opgezet of hoe een echte 'chairdance' uitgevoerd moet worden. De temperatuur in de zaal schiet meteen omhoog!

Er staan natuurlijk diverse accessoires voor jullie klaar tijdens de workshop. Handschoentjes, boa's en allerlei andere attributen maken de burlesque nog klassieker!

Ontdek deze creatieve striptease workshop in het gezellige centrum van Dordrecht. Laat je vrouwelijkheid eens de vrije loop en kom dichter bij je sensuele zelf. Je weet wel, die sexy lady die in je verborgen zit...

Inclusief:
  • Professionele Burlesque trainer
  • Gezellige locatie centrum Dordrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw hakken mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan