Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Zet jullie groepsuitje in de wintermaanden van A tot Z op de kaart! Wat vinden jullie van een sneeuwballengevecht in het centrum van Dordrecht. Verleid een knappe heer of dame tot een lekkere natte kus, bel aan bij een wildvreemde voor een kopje warme chocolademelk met slagroom. Dit en nog veel meer kunnen jullie verwachten tijdens de Crazy 88 Winter Game in Dordrecht van Dordt Events.

Jullie gaan tijdens de Crazy 88 Winter Game in teams om de meest hilarische opdrachten uitvoeren, alle uitdagingen zijn speciaal bedacht voor dit evenement! De kerstmutsjes zullen natuurlijk niet mogen ontbreken.

Alle fratsen worden natuurlijk op camera vastgelegd, dan kan onze jury controleren of jullie de kantjes er niet vanaf hebben gelopen. Dat wordt sneeuwpoppen maken, kerstversieringen ophangen bij de plaatselijke politie en natuurlijk vele andere ludieke opdrachten tot een goed einde brengen! Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en elk team kan uitblinken op zijn eigen creatieve manier!

Na afloop van het arrangement wordt het winnende team in het zonnetje gezet. Het beste team krijgt natuurlijk een speciale winterse hoofdprijs! De filmpjes worden na het uitje digitaal naar jullie toegestuurd zodat jullie tijdens de donkere winteravonden even kunnen nagenieten. Have fun!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes worden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 25,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan