Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit

Crime City Tablet Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Altijd al een bedrijfsuitje of groepsuitje willen organiseren in Dordrecht, dat alle deelnemers echt een uitdaging biedt!? Speel de spannende en uitdagende Crime City Game van Dordt Events waarbij teambuilding leidt tot de grote overwinning tijdens dit hypermoderne en virtuele spel.

Met behulp van tablets en een gezonde dosis rivaliteit gaan jullie met elkaar de strijd aan. Wordt een doorgewinterde crimineel en blijf de concurrentie een flinke stap voor!

Hoe werkt de Crime City Game? Het doel van deze game is eenvoudig : verzamel zoveel en zo snel mogelijk buit. Jullie terroriseren samen met jullie handlangers het centrum van Dordrecht. Kraak de kluizen die verspreid staan door de stad, verzamel wapens en wees vooral niet bang om de concurrentie te beroven. Worden jullie de volgende op het lijstje van beruchte straatbendes?

De politie is uiteraard op de hoogte van jullie aanwezigheid, hierdoor hebben jullie niet volledig vrij spel. Wanneer jullie team wordt gepakt door de politie, zal je ze moeten omkopen met de inmiddels verdiende buit. Daarom is het van groot belang dat alle teamgenoten contact met elkaar houden. Jullie zullen op deze manier de buit zo snel mogelijk zien groeien en signaleren jullie tijdig mogelijke problemen.

Jullie hebben tijdens het spel natuurlijk zicht op de bankrekening van de concurrentie zodat jullie weten wanneer jullie team een tandje bij moet schakelen. Zo wordt het een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om je vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is jullie kans! Het programma sluiten we af met een heerlijk drankje en een prijsuitreiking in een gezellig café waar onze begeleider de nieuwste topcriminelen van de dag bekend zal maken.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 – 29 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan