Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Brunch Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Dit groepsuitje in Dordrecht is vooral avontuurlijk! Speel de Empire City Brunch Game van Dordt Events: een virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijke brunch in drie verschillende restaurants naar keuze.

Hoe werkt het Empire City Gamespel? Jullie zijn de eigenaren van een Dordts vastgoedkantoor met één belangrijke opdracht. Zorg voor zoveel mogelijk panden in jullie portefeuille. Zijn jullie slimmer dan de concurrentie en staan jullie eerdaags te boek als de vastgoedtycoons van de Lage Landen?

Elk team krijgt bij de speluitleg en meerdere tablets mee. Jullie krijgen een plattegrond te zien van Dordrecht op de tablet. Op de plattegrond kunnen jullie het eigen team, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s vinden. Door een gebouw in te sluiten komt deze in jullie portefeuille, maar let wel goed op! Worden jullie ingesloten door de tegenstander? Dan kunnen ze geld van je rekening stelen. Dat wil je natuurlijk niet….

Het spel wordt gespeeld tussen de gerechten door. Met dit groepsuitje bezoeken jullie drie verschillende restaurant waar jullie telkens kunnen genieten van weer een ander 'Dordts' culinair hoogstandje. Tijdens het dessert wordt ook het winnende team in ’t zonnetje gezet door jullie begeleider. Zijn jullie klaar om jullie portefeuille én jullie maag te vullen?

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Empire City Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Empire City Game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstippen!

Prijs:

12 – 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 47, 50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maak je gebruik van het drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan