Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Dordrecht Lunch

Details over dit uitje

CSI in Dordrecht maar dan met wat culinaire verrassingen tussendoor! Dit is misschien wel het spannendste groepsuitje van Dordt Events en zeker het meest actuele! De stad is opgeschrikt door een lugubere moord maar de politie heeft niet voldoende mankracht en capaciteit om de identiteit van de moordenaar te achterhalen.

Help jij mee om deze lugubere moord op te lossen? In verschillende detectiveteams worden jullie opgesplitst en strijden jullie tegen elkaar en tegen de klok. Lukt het jullie om alle DNA sporen te verzamelen en alle locaties te onderzoeken? Wat is het moordwapen eigenlijk?

Welkom bij Flikken Dordrecht, dé detectiveschool van Nederland. Jullie worden in het eerste restaurant opgewacht voor een heerlijk voorgerecht en krijgen te horen wat er van jullie wordt verwacht deze middag. De groep wordt in verschillende teams verdeeld, elk team gaat met een politiedossier en een stadskaart erop uit. Elke locatie zal leiden naar nieuwe sporen en naar nieuwe lekkernijen. Voor dat je het weet, staat er weer een ander lekker lunchgerecht voor jullie klaar!

Bij het laatste restaurant wordt er genoten van een lekker dessert. Ondertussen wordt jullie onderzoek geëvalueerd door onze eigen professionele speurneus. Welk team heeft de moord het beste en snelste opgelost? Het beste Flikkenteam gaat naar huis met een prachtige prijs!

Programma - indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Flikken game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan