Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour Dordrecht

Details over dit uitje

Een compleet dagje uit willen organiseren in Dordrecht? De High Tour in Dordrecht laat u een volledige middag genieten. We starten met een heerlijk stuk gebak en een kopje koffie of thee om vervolgens te starten met een bijzondere stadswandeling onder leiding van een professionele gids en geniet aansluitend van een complete high tea. Bij Dordts Events weten wij precies hoe wij jullie moeten verwennen.

Onze professionele gids neemt u mee op stap door het centrum van Dordrecht. Er worden niet alleen bekende gebouwen bekeken, maar komen er ook leuke verhalen erbij. Onze gids barst van de boeiende verhalen over Dordrecht van toen en nu.

Na de interessante rondleiding, bezoekt u een gezellige café in Dordrecht waar een heerlijke high tea op u staat te wachten. Alle calorieën die eraf zijn gelopen tijdens de wandeling eten we er nu gewoon weer aan, want de high tea zit vol met hartige en zoete lekkernijen.

Uitgebreid ‘High Tea-en’ en Dordrecht eens goed onder de loep nemen, dat is het perfecte recept voor een ontspannen middagje. Dordts Event heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere rondleidingen. Wij maken van uw High Tea Tour een ware belevenis.

Veel plezier!

Programma:

12.00 – 12.30 Koffie met gebak
12.30 – 14.00 Tour door de stad
14.00 – 16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 45,00 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan