Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Diner in Dordrecht

Details over dit uitje

Breaking news! Het populaire bordspel Kolonisten van Catan is nu niet meer alleen aan de keukentafel te spelen. Dordt Events heeft het nu omgetoverd tot een super leuk tablet spel. Super leuk om te doen als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familiefeest! Wij spelen uiteraard niet alleen het spel, maar hebben wij nog veel meer in petto voor jullie.
Zo vinden wij dat fanatieke spelletjes spelers ook een beetje in de watten gelegd moeten worden.

Het spel wordt gespeeld in verschillende spelrondes en tussen het spel door gaan jullie genieten van een heerlijk drie gangen diner in drie verschillende toprestaurants van Dordrecht.

Hoe zit het met het spel eigenlijk? Wij willen uiteraard het zo gemakkelijk mogelijk houden: de spelregels zijn vrijwel hetzelfde als bij het bordspel. Jullie gaan namelijk in de gegeven speltijd een eigen kolonie opbouwen. Hierbij komt onder andere kijken dat er grondstoffen verzameld moeten worden om dorpen en steden te bouwen. Jullie verdienen daarmee uiteraard punten. Staar je daar niet volledig blind op, want andere teams kunnen ook bij jullie team stelen!

Welk team zal er uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis gaan? Dat blijft de hele avond spannend, want het winnende team wordt pas bij het dessert bekend gemaakt. Heel veel plezier!

Programma indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Kolonisten van Catan Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Kolonisten van Catan Game deel 2
22.00 – 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan