Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadsspel naar keuze – Barbecue in Dordrecht

Details over dit uitje

Speel een stadsspel naar keuze van Dordt Events in hartje Dordrecht en sluit jullie feestelijke uitje in Dordrecht gezellig af met een overheerlijke barbecue!
Elk groepsarrangement van Dordt Events kan geboekt worden voor een groep vrienden of familieleden of geheel op maat voor een uniek bedrijfsuitje worden georganiseerd.

Op zoek naar een origineel dagje uit in de prachtige stad Dordrecht? Kies je voor de Crazy 88, dan ga je de meest doldwaze opdrachten uitvoeren in het centrum van Dordrecht. Bijvoorbeeld verdien zo veel mogelijk geld als straatartiest of doe midden op het plein een ingestudeerde groepsdans. Misschien de Gangnamstyle?

Hebben jullie toch liever de Get the Picture fotospeurtocht? Dan ga je samen met vrienden of collega’s een leuke fotopuzzeltocht maken door Dordrecht. Jullie kunnen natuurlijk ook onze speciale GPS-Speurtocht boeken zodat je Dordrecht op een unieke en originele manier leert kennen!

Jullie worden na elk stadspel verwacht in een restaurant waar jullie verwend worden met een overheerlijke barbecue, een gezellig einde aan jullie feestelijke groepsuitje in Dordrecht!

Keuze uit:

– Crazy 88
– Get The Picture
– GPS Tocht
– Flikken

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Overheerlijke barbecue
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan