Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht met rondleiding in Dordrecht

Details over dit uitje

Met een gezellige kroegtijger de leuke locaties bezoeken van Dordrecht ? De kroegentocht van Dordt Events neemt u mee naar de leukste kroegen van de stad!

U gaat drie verschillende kroegen bezoeken in het gezellige centrum van Dordrecht en ondertussen leert u ook nog eens wat over de stad. De professionele gids neemt jullie mee op stap en wij hebben de beste route al voor jullie uitgezocht. De kroegentocht brengt jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest helemaal tot leven!

We nemen je mee door de leukste straatjes van het oude Dordrecht waar de lokale kroegtijgers een heerlijk biertje drinken. In de verschillende kroegen kunnen jullie even genieten van één heerlijke biertje of wijntje.

De drankjes zijn nog niet inbegrepen in de prijs en kunnen direct in de kroegen betaald worden.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Bezoek aan verschillende kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Dordrecht with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Dordrecht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan