Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunchspel in Dordrecht

Details over dit uitje

Het Pubquiz Lunchspel van Dordt Events is uniek in zijn soort en altijd gezellig. Dordt Events zorgt ervoor dat elke bedrijfsuitje of groepsuitjes met vrienden in Dordrecht op de kaart wordt gezet.

In verschillende teams speelt u om de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs en luistert u naar aanstekelijke muziekfragmenten en de zeer verrassende vragen van onze quizmaster. Tijdens de quiz wordt bovendien ook nog een heerlijke lunch geserveerd!

Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op u afvuurt. Hoeveel ‘exen’ heeft Linda de Mol eigenlijk? Een vraag die nooit in Ik hou van Holland wordt gesteld! Hoe lang is de afsluitdijk? Who cares, stel liever een vraag over ons mooie Dordrecht of een paar BN-ers die recent in het nieuws waren!

Voor de quiz wordt er gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster heeft nu al zin in om dit gezellige, interactieve spelprogramma te leiden. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan