Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Get the Picture

Details over dit uitje

Het Rondvaart - High Tea - Get the Picture arrangement van Dordt Events is een volledig verzorgd groepsuitje dat bestaat uit verschillende onderdelen.

Doe dit gezellige en uitdagende uitje in Dordrecht met vrienden, familie of collega’s. Een heerlijke rondvaart, even bijkomen met een High Tea om vervolgens de leerzame Get the Picture te doen, uw dagje uit in Dordrecht kan niet meer stuk!

11.00 – 12.00 Rondvaart

Heerlijk rondvaren over de mooie vaarwegen rondom Dordrecht. Deze rondvaart geeft een fantastische blik op de grachten en singels van de historische binnenstad van Dordrecht! Geniet met vrienden, familie en collega’s van deze prachtige waterwegen en de fraaie gebouwen en bezienswaardigheden!

12.15 – 13.30 High Tea

Deze High Tea van Dordt Events is voorzien van verschillende hartige en zoetige lekkernijen , kleine sandwiches en friandises. U komt even helemaal bij tijdens deze High Tea op een gezellige locatie in Dordrecht.

13.30 – 16.00 Get the Picture

U gaat na de heerlijke High Tea een stadswandeling en speurtocht doen die dwars door Dordrecht heen loopt. Uw gezelschap wordt opgedeeld in kleine groepjes van ongeveer 8 personen. Per team heeft u de opdracht om zoveel mogelijke foto’s te maken om de opdrachten te kunnen oplossen. Als professionele fotograaf gaat u op stap om de mooiste plekjes van Dordrecht te ontdekken en dit op camera vast te leggen.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Complete High Tea
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan