Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Dordrecht

Details over dit uitje

Geniet bij het Walking & Floating dinner van Dordt Events een 3-gangen diner en van de stad. Dordt Events biedt u de mogelijkheid om heerlijk dineren, een rondvaart én een rondleiding met de gids door het prachtige historische centrum.

Dordrecht is de stad voor een heerlijk ontspannen bedrijfsuitje of groepsarrangement. De gezellige binnenstad en de prachtige grachten alsmede de eersteklas horeca zijn de voorwaarden voor deze Walking and Floating Dinner van Dordt Events. Tijdens dit gezellige avondarrangement eet u verschillende smakelijke gerechten in diverse restaurants. U combineert uw horecabezoekjes met een interessante rondleiding en een ontspannen boottocht*.

Uw gezelschap verzamelt zich in het eerste restaurant voor het voorgerecht. Daarna gaat u op stap met een professionele stadsgids die over een verrassend encyclopedisch geheugen bezit. Dordrecht is de stad van het 'drie rivieren punt', waar de Groothoofdspoort uitkijkt over het meanderende water en waar de Wolwevershaven de rijkdom van historisch Dordrecht illustreert.

Na het hoofdgerecht volgt u de gids naar de waterwegen van Dordrecht waar u aan boord gaat van de sloep. In de comfortabele boot kunt u genieten van het pittoreske uitzicht vanaf het water. Na een uur varen neemt de gids u weer mee naar het laatste restaurant. Hier gaan jullie genieten van een heerlijke dessert.

Dit avondarrangement zorgt voor de nodige afleiding en culinaire hoogstandjes. Uitermate geschikt voor een leuke avond met vrienden, familie of collega’s. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Rondleiding
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.10 – 22.10 Rondvaart
22.15 – 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer is het niet mogelijk om de boot te overkappen.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 – 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 – > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan